Flux Stiri

VIDEO. Cum s-a strecurat un șofer pe lângă doi polițiști și patru jandarmi. A lovit două mașini și a trecut cu viteză printre pietoni

Un șofer a fost la un pas să calce un polițist și patru jandarmi.Un șofer a fost la un pas să calce un polițist și patru jandarmi.

  • Un șofer a fost la un pas să calce un polițist și patru jandarmi.
  • Bărbatul a amenințat și a ironizat polițiștii până să fie reținut.
  • Înainte de incident, bărbatul a fost urmărit 30 de minute de polițiști.

Motto-ul Poliției Române, Siguranță și Încredere, a rămas de căruță după o seară nebună în București. Un bărbat oprit în trafic de un polițist a refuzat să coboare din mașină.

Șoferul nu a fost impresionat nici măcar după ce patru jandarmi au sosit în sprijinul ofițerului. A accelerat și a fost la un pas să îi calce, apoi și-a abandonat bolidul.

Restul nopții a postat pe Instagram mesaje în care îi ironiza pe polițiști.

Șoferul a fost arestat spre dimineață. Numele lui este Șerban Michelle Antonio, fiul unei cunoscute maneliste, Roxy Manelista.

În 2020, el a mai fost implicat într-un dosar pentru posesie de droguri.

Și în timp ce unii polițiști se luptă cu infractorii, alții se gândesc la partea frumoasă a meseriei. Sindicatul Sidepol oferă membrilor reduceri la implanturi de sâni, la tratamente pentru riduri sau la injecții cu botox. De exemplu, o operație de mărire de sâni este redusă de la 4.000 de euro la 3.190.

The post VIDEO. Cum s-a strecurat un șofer pe lângă doi polițiști și patru jandarmi. A lovit două mașini și a trecut cu viteză printre pietoni appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code