Flux Stiri

Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii

Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copiiVicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii

  • Vicepreședintele Surinamului s-a legitimat la o echipă de fotbal.
  • La 60 de ani, acesta a debutat într-o competiție oficială.
  • Brunswijk este căutat de Interpol.
  • Ronnie Brunswijk are 50 de copii.
  • El a jucat 53 de minute pentru echipa sa.

Sunt patron, fac ce vreau. E deviza vicepreședintelui din Surinam, om căutat de Interpol, care a oferit poate unul dintre cele mai suprarealiste momente ale săptămânii.

Ronnie Brunswijk pe numele său, bărbatul are 60 de ani și 50 de copii. A ajuns vicepreședinte în Surinam, o fostă colonie olandeză, chiar dacă e pe lista celor mai căutați oameni din lume. Interpolul vrea să pună mâna pe el pentru că BrunsVik ar avea legături cu traficul de droguri.

Puțin i-a păsat lui de Interpol noaptea trecută. A decis să se legitimeze la echipa de fotbal pe care o patronează și să debuteze oficial. Și nu oricum, ci într-o competiție internațională.

A purtat și banderola de căpitan, semn că el e șeful suprem. N-a reușit totuși prea multe pe teren, iar echipa lui a pierdut cu 0 la 5. Vicepreședintele Surinamului a fost soldat de gherilă, a dat o lovitură de stat și mai este acuzat că a spart o bancă. Ulterior a reusit să devină și proprietarul unei mine de aur.

The post Vicepreședintele Surinamului a debutat oficial în fotbal la 60 de ani. Este urmărit de Interpol și are 50 de copii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code