Flux Stiri

Un start-up românesc oferă servicii de înfrumusețare seniorilor din centrele de bătrâni

Start-up-ul Glow2Go oferă servicii de înfrumusețare pentru seniorii din centrele de bătrâni, prin inițiativa „Dăruiește un zâmbet unui om în vârstă!

La numai 22 de ani, Daniela Pădurariu și Raluca Enache, fondatoarele Glow2Go, au reușit să pună la dispoziție luxul de a primi servicii de înfrumusețare la domiciliu, la prețuri accesibile. Expertele Glow2Go sunt recrutate de către Daniela și Raluca, iar serviciile lor sunt testate cu atenție, astfel că siguranța și calitatea acestora sunt garantate!

Întrucât Daniela și Raluca au crescut cu o dragoste nemărginită pentru bunicii lor, acestea s-au gândit cum le pot oferi seniorilor din centrele de bătrâni, uitați poate de rudele puține pe care le mai au, puțin răsfăț. Așa a luat naștere campania „Dăruiește un zâmbet unui om în vârstă!”.

Astfel, la fiecare programare de serviciu plasată pe site-ul Glow2Go, www.glow2go.ro, se redirecționează 5 lei pentru ca persoanele în vârstă să primească lunar servicii de înfrumusețare, de la manichiură și pedichiură, la masaj, frizerie sau coafat, în centrele speciale pentru seniori.

Foarte multe dintre clientele noastre au fost extrem de receptive la aceasta campanie, deoarece susțin că seniorii noștri merită mai multă dragoste, atenție și recunoștință, mai ales aceia care au o situație mai puțin fericită, aflându-se, singuri, în centrele de bătrâni…” susțin fondatoarele Glow2Go. „Orice senior vrea și merită un minim răsfăț, iarnoi am decis ca prin această campanie să facem ceea ce trebuie, să le mulțumim bătrânilor noștri, să îi respectăm și să îi răsfățăm!”.

De menționat este faptul că serviciile se desfășoară în deplină siguranță, iar fiecare expert protejează atât clientul, cât și persoanele în vârstă din centre și respectă cu strictețe măsurile de siguranță în ceea ce privește contextul pandemiei de COVID-19.

The post Un start-up românesc oferă servicii de înfrumusețare seniorilor din centrele de bătrâni appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code