Flux Stiri

Tot mai mulți copii suferă de depresie. Motivul

Mulți copii ajung să fie trişti, chiar depresivi, pentru că îşi compară realizările cu cele ale influencerilor pe care îi urmaresc pe reţelele de socializare. Este o realitate pe care cei mici o preferă, chiar dacă nu le este benefică.

Ariana este elevă în clasa a-11a şi spune că și ea încearcă să găsească un echilibru.

Acum, tocmai din cauza faptului că informaţia este mult mai uşor accesibilă, prin intermediul tehnologiei, şi vieţile acestor influenceri sunt la un click distanţă. Devine cumva o conexiune uşor mai personală decât era înainte.
Dacă înainte aveai acces doar la muzica unui artist, acum poţi să vezi ce mănâncă la micul dejun. Mulţi influenceri sunt conştienţi că publicul lor este format majoritar din copii. Și încearcă să fie exemple bune pentru cei mici
, a spus eleva.

Dacă vorbim despre efectele nocive pe care social media le are asupra copiilor, Simona Stoica, psihoterapeut, spune că soluția poate fi reducerea timpului petrecut online. Părinții au un rol important aici.

The post Tot mai mulți copii suferă de depresie. Motivul appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code