Flux Stiri

Țara în care vedetele pop primesc consultații la psihiatru decontate de Guvern

O belgiancă a crezut pentru câteva ore că este găină. Cum au explicat psihiatrii această tulburare psihicăO belgiancă a crezut pentru câteva ore că este găină. Cum au explicat psihiatrii această tulburare psihică

  • Vedetele K-pop primesc asistență din partea guvernului din Coreea de Sud.
  • Copleșite de ritmul de filmare și turnee, vedetele K-pop fac depresii.
  • Sinuciderile vedetelor sunt imitate de unii admiratori.

Cu succesul la psihiatru! Actorii și vedetele K-pop din Coreea de Sud, care cad frecvent de pe culmea gloriei în abisul sinuciderilor, vor primi ajutor din partea guvernului, printr-un plan bine pus la punct.

Sinuciderea unuia dintre liderii grupului de K-pop, SHINee, și a cântăreților Sulli și Goo Hara, anii trecuți, au trimis valuri de șoc printre colegii acestora și fani.

Iar unii admiratori chiar au imitat gesturile disperate ale idolilor.

Ca să nu mai ajungă în asemenea situații, vedetele vor primi mai multe consultații psihologice, iar caravane de psihiatri vor face vizite mai dese pe platourile de filmare.

The post Țara în care vedetele pop primesc consultații la psihiatru decontate de Guvern appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code