Flux Stiri

Țara care a înregistrat pentru prima dată un caz COVID

Malul mării cu iarbă pe țărm, Noua ZeelandăMalul mării cu iarbă pe țărm, Noua Zeelandă

  • Tonga a înregistrat astăzi primul său caz de Covid, după ce un pasager de avion din Noua Zeelandă a fost testat pozitiv la sosire pentru virus.
  • Insula din Oceanul Pacific a fost una dintre puținele națiuni care au scăpat de impactul pandemiei, parțial datorită faptului că și-a închis granițele pentru aproape toți călătorii.
  • Au existat temeri că, dacă virusul s-ar fi instalat vreodată în Tonga, sistemul de sănătate al țării, care dispune de resurse insuficiente, nu ar putea face față.

Tonga a înregistrat astăzi primul său caz de Covid, după ce un pasager de avion din Noua Zeelandă a fost testat pozitiv la sosire pentru virus.

Insula din Oceanul Pacific a fost una dintre puținele națiuni care au scăpat de impactul pandemiei, parțial datorită faptului că și-a închis granițele pentru aproape toți călătorii.

Au existat temeri că, dacă virusul s-ar fi instalat vreodată în Tonga, sistemul de sănătate al țării, care dispune de resurse insuficiente, nu ar putea face față.

Fiji, insula vecină cu Tonga, a reușit să evite apariția unor focare semnificative de Covid până în luna aprilie a acestui an.

Varianta Delta a făcut ravagii în lanțul insular, infectând peste 50.000 de persoane și ucigând aproape 700.

Acum există temeri că același lucru s-ar putea întâmpla și în Tonga, iar oficialii decid acum ce măsuri să ia pentru a opri orice posibilă răspândire.

The post Țara care a înregistrat pentru prima dată un caz COVID appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code