Flux Stiri

Sub lupa profiler-ului „Dr.P.”: Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Cine e mai potrivit pentru șefia PNL?

 • Alegerile vor avea loc sâmbătă, pe 25 septembrie.
 • Profiler-ul „Dr. P” crede că niciunul nu este potrivit să conducă.

De acum e pe față – lupta pentru șefia PNL este analizată de „Dr P” – profiler-ul care i-a analizat special pe cei doi candidați – dar a cărui identitate nu o putem dezvălui. Cei doi se bat sâmbătă pentru șefia PNL – principalul partid de guvernământ din România. Cine câștigă poate fi următorul prim-ministru.

Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Liberalii sunt obligați să aleagă răul cel mai mic. Cîțu și Orban sunt alegeri de compromis – consideră Dr. P – care ii vede asemănători pe actualul șef de partid – Orban – și pe prim-ministrul Cîțu.

Ce au în comun Cîțu și Orban

 • Lipsiți de carismă;
 • Fără calități de lideri;
 • Fără viziune;
 • Egocentrici;
 • Nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker.

„Lipsiți de carismă și fără calități de lideri, fără viziune și cu un stil de comunicare lemnos. Doi nonconformiști ce iubesc muzica, unul cântă la mandolină iar celălalt este rocker și se poartă ca atare, doi politicieni ce s-au remarcat prin încălcarea legii la volan”, este de părere Dr. P.

Dar asta nu e tot. Cei doi liberali mai au și alte lucruri care îi includ în aceeași categorie.

 • s-au remarcat prin încălcarea legii la volan;
 • s-au înconjurat de yesmeni și adulatori;
 • intoleranți la critică;
 • amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă.

Amandoi s-au înconjurat de yesmeni și adulatori – de obicei persoane mai slabe, care nu le pot pune în pericol poziția, pentru că sunt personalități fragile. Intoleranți la critică, pentru că le afectează stima de sine fragilă, amândoi reacționează cu furie la adresa celor care îi contestă”, explică profiler-ul.

Dr. P. nu se oprește aici și a realizat o întreagă personalizare a tipologiilor umane pe care le întruchipează Ludovic Orban și Florin Cîțu. Individualismul îi caracterizează pe amândoi și, oricât de greu le-ar fi să recunoască, se aseamănă în multe privințe, cultul personalității fiind extrem de vizibil la ambii.

Ludovic Orban Florin Cîțu
opoziționist limbaj greoi și accesorizat cu „american slang”
narcisist moderat opoziționist
mereu nemulțumit de starea lucrurilor non-conformist
individualist narcisist
încăpățânat, hotărât egocentric
își asumă consecințele pentru acțiunile sale arogant
tentat să conteste autoritatea și regulile care nu îi convin superficial
probleme de integritate și de onestitate lipsit de empatie
exagerarea importanței de sine

Actualul președinte PNL, Ludovic Orban, este opoziționist, predispus la a intra în situații problematice. Mereu nemulțumit de starea lucrurilor, este individualist, încăpățânat, hotărât și își asumă consecințele pentru acțiunile sale. Este tentat să conteste autoritatea, dar și regulile pe care le consideră nedrepte – cele care nu servesc intereselor de moment, este punctul de vedere al luI Dr. P.

Cîțu are ca trăsătură principală narcisismul – consideră Dr. P. Egocentric, arogant, superficial, lipsit de empatie, cu un sentiment exagerat al importanței de sine. Nu își asumă răspunderea pentru greșeli, întotdeauna succesele sunt ale lui sau i se datorează lui, iar eșecurile sunt ale altora.

De altfel premierul, la 49 ani, este perceput ca tânăr și asta nu doar datorită aparenței fizice, ci și conduitei sale, care pare mai degrabă specifică adolescenților și nu unui bărbat matur de aproape 50 ani – e concluzia profiler-ului Dr. P.

The post Sub lupa profiler-ului „Dr.P.”: Încăpățânatul Orban și narcisistul Cîțu se bat să-i conducă pe români. Cine e mai potrivit pentru șefia PNL? appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code