Flux Stiri

Stelian Ion: Consultările de la Cotroceni sper să fie ocazia pentru a spune fiecare dacă și cât susține reformele

Fostul ministru al Justiţiei Stelian Ion speră că întâlnirea programată luni la Palatul Controceni să fie o ocazie pentru consultări reale, să nu fie „doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale constituţionale”.

„Sper ca întâlnirea de la Cotroceni să fie ocazia pentru consultări reale, dincolo de orice partizanat, şi nu doar o bifare a atribuţiilor prezidenţiale constituţionale. Şi să fie şi ocazia pentru a spune fiecare, cu onestitate, dacă şi cât susţine cu adevărat reformele”, a scris Stelian Ion, duminică seara, pe Facebook.

El face, alături de Dacian Cioloş, Dan Barna, Anca Dragu şi Cristian Ghinea, din delegaţia USR la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Delegaţia USR va merge cu un mandat clar în privinţa reformelor pe care viitorul premier trebuie să le îndeplinească într-un calendar asumat de toate partidele care formează coaliţia de guvernare”, a decis joi Biroul Naţional al USR.

Administraţia Prezidenţială a anunţat programul consultărilor de luni:

Ora 12:00 – Partidul Naţional Liberal (PNL);
Ora 13:00 – Partidul Social Democrat (PSD);
Ora 14:00 – Uniunea Salvaţi România (USR);
Ora 16:00 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR);
Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);
Ora 17:00 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Consultările au loc după demiterea prin moțiune de cenzură a Guvernului Cîţu.

The post Stelian Ion: Consultările de la Cotroceni sper să fie ocazia pentru a spune fiecare dacă și cât susține reformele appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code