Flux Stiri

Soluție bizară pentru suporteri. Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori doar o repriză

Soluție bizară pentru suporteri.Soluție bizară pentru suporteri.

  • Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori, dar doar până la pauză.
  • Recent măsurile anti-pandemice au fost relaxate astfel încât competiţiile sportive se pot desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă, dar nu mai târziu de ora 21.00.

Soluţie bizară pentru a permite spectatorii la meciul dintre FCSB şi Universitatea Craiova. Meciul a fost mutat duminică la ora 20:15 şi va avea o prezenţă în tribune de maximum 30%, dar doar până la pauză.

Spectatorii vor părăsi stadionul la ora 21:00 pentru a fi respectate măsurile de combatere a pandemiei. Astfel, a doua repriză se va juca cu tribunele goale.

Participarea la evenimentele sportive este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv cele ce sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. Accesul spectatorilor în tribune este permis doar în intervalul orar 05:00-21:00.

Derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, începând cu ora 20:15.

Situaţia ciudată nu este totuşi unică. Şi la Australian Open şi Roland Garros o serie de meciuri au fost întrerupte pentru ca spectatorii să plece, deoarece restricţiile intrau în vigoare la ora respectivă.

The post Soluție bizară pentru suporteri. Derby-ul dintre Universitatea Craiova şi FCSB se va juca cu spectatori doar o repriză appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code