Flux Stiri

Sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Cum este posibil

  • 10 miliarde de prezervative din latex sunt produse anual și majoritatea ajung în gropile de gunoi, spune Fondul Naţiunilor Unite Pentru Populaţie.
  • Mare parte din ele nu pot fi reciclate: sunt produse din latex sintetic și conțin aditivi și chimicale.

Și sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Nu e tocmai subiectul despre care să o auzi pe Greta Thunberg vorbind la summiturile pe teme climatice, însă căutările pe internet pentru metode de contracepție și jucării sexuale sustenabile sunt în continuă creștere.

10 miliarde de prezervative din latex sunt produse anual și majoritatea ajung în gropile de gunoi, spune Fondul Naţiunilor Unite Pentru Populaţie. Asta pentru că mare parte din ele nu pot fi reciclate: sunt produse din latex sintetic și conțin aditivi și chimicale.

Așa că tot mai mulți dintre noi căutăm alternative prietenoase cu mediul: de la prezervative din piele de miel, lubrifiant organic – făcut în casă, până la jucării sexuale care se încarcă cu energie solate și chiar așternuturi eco.

Printre metodele de a reduce poluarea, specialiștii îți recomandă și să stingi lumina în timpul sexului și să nu mai faci duș după.

Atenție, însă, nu toate alternativele organice te protejează în totalitate de boli și de sarcini nedorite.

The post Sexul poate avea un impact negativ asupra Planetei. Cum este posibil appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea dar nu este o știre credibilă.

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

Compania, HS Timber Productions, fosta Holzindustrie Schweighofer, își reduce cu 30% producția din România. 600 de angajați vor fi restructurați

Începând din 30 martie, activitatea fabricii de panouri din lemn masiv din Siret (foto) va fi întreruptă, la fel ca şi activitatea fabricii de cherestea din cadrul unităţii de producţie din Rădăuţi. Fabrica de panouri de lemn masiv din Siret prelucrează în prezent cherestea produsă la unitatea din Rădăuţi. La unitatea din Rădăuţi, activitatea de […]

Investițiile în online continuă, iar retailul tradiţional este pus la încercare. Q-commerce cucereşte afacerile româneşti

Mini în 2021, electrizant și electric. Cooper SE, cel mai vândut Mini la nivel mondial

Traficul la metrou a scăzut în 2021 sub nivelul primului an de pandemie, când au fost două luni de lockdown