Economice

Secretar de stat, în anul prăbușirii Blue Air: Am reuşit să facem din 2022 anul relansării şi al oportunităţilor pentru sectorul aerian

”Am reuşit să facem din 2022 anul relansării şi al oportunităţilor pentru sectorul aerian. Odată cu revenirea din şocul provocat de pandemia de COVID-19, am identificat noi oportunităţi de dezvoltare a acestui domeniu vital al transporturilor, prin investiţii susţinute. Într-un singur an, am reuşit o creştere în forţă de aproape 62% faţă de întreaga perioadă 2016-2021! Comparativ cu intervalul 2012-2016, când au fost semnate 21 de contracte în valoare totală de 1,79 miliarde de lei, doar anul trecut am atins o adevărată performanţă investiţională: semnarea a 26 de contracte, în valoare de 2,89 miliarde de lei”, a afirmat Bogdan Mîndrescu, secretar de stat în ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, conform unei postări pe pagina de Facebook a PSD.

El a adăugat că s-a reuşit ”ceea ce puţini credeau că se poate face în transporturi”, iar acest ritm alert va continua, astfel încât să fie utilizate la maximum fondurile europene destinate sectorului aerian.

 

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code