Flux Stiri

Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate

  • Un serial a filmat o scenă de sex la Observatorul Astronomic.
  • Filmarea scenei de sex la Observator a avut reacții negative.

O partidă de sex din București a putut fi văzută și de extratereștri! Asta pentru că ea s-a petrecut la Observatorul Astronomic din București. Singura condiție era ca extratereștrii să folosească lupa de pe observator în sens invers.

A fost, de fapt, vorba de o scenă de sex din serialul Vlad, de la PRO TV. 

„O filmare perfect legală”, susține directorul Muzeului Municipiului București.

„Aprobarea filmărilor a fost luată la nivelul conducerii, cu scopul suplimentării veniturilor proprii ale instituției, în conformitate cu ROF. În solicitarea primită de la PRO TV nu s-a menționat niciodată existența unor scene erotice în cadrul filmărilor”, a spus Adrian Majuru, directorul MMB, citat de News.ro.

Filmarea a fost că urmare a unui contract. Observatorul este subvenționat de la bugetul Primăriei Capitalei și are voie – și nevoie – să își închirieze spațiul pentru a face bani.

În schimb, în social media au apărut multe reacții care critică faptul că e imoral să filmezi așa ceva într-un spațiu pentru educație și cultură.

The post Scene de sex, filmate la Observatorul Astronomic. Cum justifică directorul cele întâmplate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

Compania, HS Timber Productions, fosta Holzindustrie Schweighofer, își reduce cu 30% producția din România. 600 de angajați vor fi restructurați

Începând din 30 martie, activitatea fabricii de panouri din lemn masiv din Siret (foto) va fi întreruptă, la fel ca şi activitatea fabricii de cherestea din cadrul unităţii de producţie din Rădăuţi. Fabrica de panouri de lemn masiv din Siret prelucrează în prezent cherestea produsă la unitatea din Rădăuţi. La unitatea din Rădăuţi, activitatea de […]

Investițiile în online continuă, iar retailul tradiţional este pus la încercare. Q-commerce cucereşte afacerile româneşti

Mini în 2021, electrizant și electric. Cooper SE, cel mai vândut Mini la nivel mondial

Traficul la metrou a scăzut în 2021 sub nivelul primului an de pandemie, când au fost două luni de lockdown