Flux Stiri

Şapte maşini incendiate Bucureşti. Suspectul este un copil

Şapte maşini incendiate Bucureşti. Suspectul este un copilŞapte maşini incendiate Bucureşti. Suspectul este un copil

Şapte maşini au fost incendiate în două incidente separate din Bucureşti. Maşinile erau parcate pe două străzi diferite, iar suspectul este un copil.

Incidentele au avut loc miercuri, în Bucureşti. În jurul orei 8.40, prin apel 112, a fost sesizat un incendiu care se manifesta la un autoturism. Ulterior, focul s-a extins la alte maşini parcate, care au suferit distrugeri.

În apropiere, pe o stradă adiacentă, a fost găsit un alt autoturism cuprins de flăcări. Ulterior, incendiul a afectat şi alte maşini parcate.

Şapte maşini au fost afectate de flăcări. Pompierii au stins focul şi au stabilit că incendiile au fost provocate.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Secţiei 21 care au identificat şi depistat un copil. Acesta a fost dus la audieri şi ulterior a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

The post Şapte maşini incendiate Bucureşti. Suspectul este un copil appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

Compania, HS Timber Productions, fosta Holzindustrie Schweighofer, își reduce cu 30% producția din România. 600 de angajați vor fi restructurați

Începând din 30 martie, activitatea fabricii de panouri din lemn masiv din Siret (foto) va fi întreruptă, la fel ca şi activitatea fabricii de cherestea din cadrul unităţii de producţie din Rădăuţi. Fabrica de panouri de lemn masiv din Siret prelucrează în prezent cherestea produsă la unitatea din Rădăuţi. La unitatea din Rădăuţi, activitatea de […]

Investițiile în online continuă, iar retailul tradiţional este pus la încercare. Q-commerce cucereşte afacerile româneşti

Mini în 2021, electrizant și electric. Cooper SE, cel mai vândut Mini la nivel mondial

Traficul la metrou a scăzut în 2021 sub nivelul primului an de pandemie, când au fost două luni de lockdown