Flux Stiri

România cumpără 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate

Rudele-pacienților-cu-Covid-încarcă-butelii-cu oxigen.jpgRudele-pacienților-cu-Covid-încarcă-butelii-cu oxigen.jpg

  • Aceste produse vor fi cumpărate pentru completarea stocurilor deja existente.
  • În condiţiile în care situaţia în dinamică va impune creşterea numărului de concentratoare de oxigen de mare capacitate.
  • Acestea vor fi solicitate inclusiv prin mecanismul european de protecţie civilă.

România cumpără 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate, pentru completarea stocurilor. Dacă va fi nevoie de încă o creştere a numărului de concentratoare, acestea vor fi cerute inclusiv prin mecanismul european de protecţie civilă.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, marţi seara, o hotărâre pentru aprobarea majorării cantităţilor de produse din categoria stocurilor de urgenţă medicală, de strictă necesitate, cu 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate.

Aceste produse vor fi cumpărate pentru completarea stocurilor deja existente.

„Se propune ca, pentru asigurarea fondurilor necesare achiziţionării produselor prevăzute la art. 1, să fie alocate la nevoie, Ministerului Afacerilor Interne pentru Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, sumele necesare din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului”, se arată în decizie.

În condiţiile în care situaţia în dinamică va impune creşterea numărului de concentratoare de oxigen de mare capacitate, acestea vor fi solicitate inclusiv prin mecanismul european de protecţie civilă.

The post România cumpără 500 de concentratoare de oxigen de mare capacitate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code