Flux Stiri

PSD a acceptat discuțiile cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Discuțiile vor avea loc la sediul PSD

Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă.
  • Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat joi seara decizia luată în Biroul Permanent Naţional de a discuta cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă. Discuţiile vor avea loc la sediul PSD.

„A fost o decizie în cadrul Biroului Permanent Naţional ca să ne vedem cu primul ministru desemnat. E şi normal să ne vedem cu premierul desemnat într-un moment destul de dificil prin care trece România în acest moment. În primul rând solicitarea este din partea primului ministru desemnat şi cum cred că este corect ne vedem la PSD”, a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Acesta a spus că nu a avut încă o discuţie cu Ciucă, însă „s-a arătat o intenţie de a avea această întâlnire”.

Ciolacu a spus că acest demers nu înseamnă o negociere cu PNL, cât timp „în acest moment, PNL are o decizie internă de a nu se vedea cu PSD sau să negocieze”. El nu exclude negocierea: „Dacă vor lua altă decizie în forurile partidului, atunci vom vedea”.

În ceea ce priveşte calendarul de învestire a noului guvern, Marcel Ciolacu a spus că mai întâi trebuie văzut dacă acest guvern va avea o majoritate.

The post PSD a acceptat discuțiile cu premierul desemnat, Nicolae Ciucă. Discuțiile vor avea loc la sediul PSD appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code