Flux Stiri

Primul caz de gripă din acest an, confirmat la un bărbat din Bucureşti

Cazurile de gripă au scăzut cu 98%. Care ar putea fi explicațiileCazurile de gripă au scăzut cu 98%. Care ar putea fi explicațiile

  • Primul caz de gripă din acest an a fost confirmat la un bărbat din Bucureşti, a anunţat, joi seara, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.
  • Andrei Baciu a spus, la Digi 24, că a fost confirmat, joi, primul caz de gripă în cazul unui bărbat din Bucureşti.
  • Starea bărbatului este bună.

Primul caz de gripă din acest an a fost confirmat la un bărbat din Bucureşti, a anunţat, joi seara, secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.

Andrei Baciu a spus, la Digi 24, că a fost confirmat, joi, primul caz de gripă în cazul unui bărbat din Bucureşti.

Starea bărbatului este bună.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT), din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), în prima săptămână din luna noiembrie, la nivel naţional, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinică, IACRS şi pneumonii) a fost de 45.249, cu 5.3% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeaşi săptămână a sezonului precedent (47.773) si cu 19,1% mai mic comparativ cu cel din săptaămâna anterioară (55.930).

Au fost raportate la nivel naţional 74 de cazuri de gripă clinică comparativ cu 10 cazuri înregistrate în săptămâna anterioară.

În săptămâna 1 – 7 noiembrie nu a fost înregistrat niciun caz confirmat de gripă, primul caz fiind confirmat joi, 11 noiembrie.

Până la data de 7 noiembrie au fost vaccinate antigripal 144.800 de persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătăţii.

The post Primul caz de gripă din acest an, confirmat la un bărbat din Bucureşti appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ultimele

Economice

A apărut supermarketul fără niciun fel de casă de marcat. Clienții ies din magazin fără a scana produsele și fără să plătească

Retailerul german Aldi testează piața cu un nou tip de supermarket în care nu există deloc case de marcat, informează compania, într-un comunicat. Noul magazin pilot este situat pe Greenwich High Street din Londra și permite clienților să-și finalizeze cumpărăturile fără a scana vreun produs și fără a fi nevoiți să treacă pe la casa […]

Volkswagen ar putea reintroduce e-Up! în producție ca răspuns la succesul Dacia Spring

Fotbaliștii din Brazilia sunt obligați să se vaccineze pentru a putea juca

Ministrul Muncii din Germania e optimist că majorarea salariului minim în două etape din acest an nu va duce la concedieri