Flux Stiri

Președintele Indoneziei i-a invitat pe Zelenski și Putin la Summitul G20. El a confirmat prezența președintelui rus

  • Președintele indonezian, Joko Widodo, i-a invitat pe Vladimir Putin și pe Volodimir Zelenski la Summitul G20 din luna noiembrie și a confirmat prezența lui Putin.
  • Widodo a respins vineri cererea de a furniza arme Ucrainei.
  • Joko Widodo i-a îndemnat pe Putin și Zelenski să pună capăt războiului cât mai curând.

Președintele Indoneziei, Joko Widodo, a respins vineri cererea de a furniza arme Ucrainei. Asta, pentru că ar încălca prevederile constituționale.

În același timp, președintele indonezian i-a invitat pe Vladimir Putin și pe Volodimir Zelenski la Summitul G20 din luna noiembrie și a confirmat prezența lui Putin.

Iar pentru a da de înțeles că este alături de Ucraina, Joko a purtat o discuție telefonică cu Zelenski.

Când vine vorba de redresarea economică mondială există două lucruri mari care o afectează în acest moment și anume pandemia COVID-19 și războiul din Ucraina. În acest context, într-o conversație telefonică de ieri, l-am invitat pe președintele Zelenski să participe la summitul G-20”, a declarat președintele indonezian Joko Widodo.

Widodo i-a îndemnat pe Putin și Zelenski să pună capăt războiului cât mai curând.

Cu toate acestea, transmit disponibilitatea Indoneziei de a furniza asistență umanitară. Transmit speranța că războiul poate fi oprit imediat și că poate fi propusă o soluție pașnică prin negocieri”, a spus liderul Indoneziei.

The post Președintele Indoneziei i-a invitat pe Zelenski și Putin la Summitul G20. El a confirmat prezența președintelui rus appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code