Flux Stiri

Polițiștii din Brașov vor să rezolve problema câinilor și pisicilor abandonate

  • Braşovenii care au câini şi pisici vor fi vizitaţi acasă de poliţiştii care le aduc aminte că sunt obligați să își sterilizeze și microcipeze câinii și să nu abanoneze pisicile.
  • Oamenii legii îi avertizează pe cetățeni și că riscă o amendă de până la 10.000 de lei dacă nu le pun cip animalelor și 12.000 de lei daca le abandonează.
  • Campania pornește după ce câinii și pisicile fără stăpân s-au înmulțit necontrolat.

Braşovenii care au câini şi pisici vor fi vizitaţi acasă de poliţiştii care le aduc aminte că sunt obligați să își sterilizeze și microcipeze câinii și să nu abanoneze pisicile.

Oamenii legii îi avertizează pe cetățeni și că riscă o amendă de până la 10.000 de lei dacă nu le pun cip animalelor și 12.000 de lei daca le abandonează. Campania pornește după ce câinii și pisicile fără stăpân s-au înmulțit necontrolat.

Sibienii au rezolvat problema câinilor vagabonzi, dar nu au apucat să se bucure mult de asta. Lipsa câinilor de pe străzi a dus la înmulțirea pisicilor comunitare. Asociațiile de protecție a animalelor spun că autoritățile nu par interesate de noua problemă a orașului.

The post Polițiștii din Brașov vor să rezolve problema câinilor și pisicilor abandonate appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code