Flux Stiri

Pfizer vrea autorizarea vaccinului său pentru copii cu vârste între 5 și 11 ani

  • Laboratoarele Pfizer și BioNTech anunță că au trimis autorității de reglementare europene rezultatele studiilor clinice ale vaccinului lor împotriva Covid-19 la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani pentru autorizare.
  • Vaccinul Pfizer-BioNTech este autorizat pentru utilizare în SUA la copii cu vârsta de peste 12 ani.
  • Pfizer / BioNTech au trimis date către EMA.

Laboratoarele Pfizer și BioNTech anunță că au trimis autorității de reglementare europene rezultatele studiilor clinice ale vaccinului lor împotriva Covid-19 la copii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani pentru autorizare. Cele două companii au transmis Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) „date în favoarea vaccinării” din această grupă de vârstă pentru care nu a fost autorizat încă niciun ser.

Vaccinul Pfizer-BioNTech este autorizat pentru utilizare în SUA la copii cu vârsta de peste 12 ani. Vaccinarea presupune administrarea a două doze la trei săptămâni distanță. În cazul în care FDA ar da undă verde vaccinului pentru copii mici, acesta ar fi administrat în același program, dar această categorie de vârstă ar primi o doză mai mică decât adolescenții și adulții.

Copiii mici prezintă un risc scăzut de a face forme severe ale bolii sau de a fi spitalizați, dar ajung la spital într-un număr mai mare decât în valurile anterioare ale pandemiei, pe măsură ce se răspândește varianta Delta.

The post Pfizer vrea autorizarea vaccinului său pentru copii cu vârste între 5 și 11 ani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code