Flux Stiri

Pana de curent din Liban a luat sfârșit după mai bine de 24 de ore

o femeie si copii pe intuneric, in liban, folosesc lumanari.o femeie si copii pe intuneric, in liban, folosesc lumanari.

Ministerul Energiei din Liban a declarat că banca centrală i-a acordat un credit de 100 de milioane de dolari pentru a cumpăra combustibil și pentru a menține în funcțiune centralele electrice.

Rețeaua electrică a fost oprită sâmbătă, iar oficialii au declarat că este puțin probabil ca aceasta să fie repornită timp de câteva zile.

În ultimele 18 luni, Libanul s-a confruntat cu o criză economică și cu penurii extreme de combustibil.

Această criză a lăsat jumătate din populație în sărăcie, a paralizat moneda națională și a provocat demonstrații majore împotriva politicienilor.

Din cauza lipsei de valută străină, a fost dificil să plătească furnizorii de energie din străinătate.

Întreruperea totală a început sâmbătă la prânz, când cele mai mari două centrale electrice din Liban s-au oprit din cauza lipsei de combustibil.

Dar, într-o declarație de duminică, furnizorul public de electricitate a declarat că în prezent livrează același nivel de energie ca înainte de întrerupere.

Dar chiar și înainte de ultima oprire, oamenii primeau adesea doar două ore de electricitate pe zi.

În urma penei de curent de sâmbătă, întregul Liban depindea de generatoare private alimentate cu motorină.

Acestea au devenit însă din ce în ce mai scumpe din cauza lipsei de combustibil și nu pot acoperi lipsa unei rețele electrice la nivel național.

Armata a fost de acord să cedeze o parte din combustibilul său pentru a repune în funcțiune centralele electrice până când va putea fi importat mai mult.

The post Pana de curent din Liban a luat sfârșit după mai bine de 24 de ore appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code