Flux Stiri

OFF/ON THE RECORD, 5 decembrie 2021. Invitat, ora 20.00: Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV

Valeriu Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă. Valeriu Gheorghiță: „Se punea problema la această varianta Epsilon de o reducere a activităţii neutralizante a anticorpilor obţinuţi prin vaccinare. Aceasta este o reducere modestă”.Valeriu Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă. Valeriu Gheorghiță: „Se punea problema la această varianta Epsilon de o reducere a activităţii neutralizante a anticorpilor obţinuţi prin vaccinare. Aceasta este o reducere modestă”.

România este foarte departe de măsurile luate de statele democratice împotriva pandemiei. România are o rată de vaccinare încă mică, România nu a implementat certificatul verde, România nu ia măsuri pentru atenuarea valurilor pandemice și pentru protejarea stării de sănătate publică.

Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV îți vorbește despre Omicron – pericolul care resetează pandemia, despre vaccinarea la români, despre marea problemă a dezinformării, despre diferența dintre România și statele democratice, și valul 5. În plus, despre ce trebuie să știi despre strategia de vaccinare, vaccinarea copiilor, certificatul verde și medicația antivirală, afli duminică, de la ora 20.00, de la OFF/OnTheRecord, pe Aleph News și Mediafax.

The post OFF/ON THE RECORD, 5 decembrie 2021. Invitat, ora 20.00: Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code