Flux Stiri

OFF/ON THE RECORD, 27 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România

OOTR-SORINA-MATEI-1070x600OOTR-SORINA-MATEI-1070x600

Războiul din Ucraina rămâne în topul agendei internaționale, dar subiectul nu a fost temă principală nici în campania democraților, nici în cea a republicanilor din alegerile pentru noul Congres al SUA.

De ce tema Ucraina este evitată în campaniile din SUA în condițiile în care SUA sunt cel mai mare susținător financiar al Ucrainei, care au fost greșelile administrației americane pe flancul Estic al NATO, greșeli de dinainte de războiul din Ucraina, ce mai poate face președintele SUA, Joe Biden, ca să oprească războiul, cum ar fi acționat Donald Trump, fostul președinte al SUA, pentru a preveni războiul, ce trebuie să înțeleagă România de pe urma incidentului din Polonia, și ce se întâmplă în politica internă dar și în Justiția americană în perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024 – despre toate aceasta și multe altele îți vorbește duminică, de la ora 21.55, Adrian Zuckerman, fostul ambasador republican al SUA în România, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 27 noiembrie 2022. Invitat, ora 21.55: Adrian Zuckerman, fostul ambasador al SUA în România appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code