Flux Stiri

O tânără de 20 de ani, arestată dupa ce a născut în toaleta unui avion

Bebeluși născuți morți, după ce mamele au avut Covid-19. Reacția unui medic obstetrician-ginecologBebeluși născuți morți, după ce mamele au avut Covid-19. Reacția unui medic obstetrician-ginecolog

  • O tânără de 20 de ani din Madagascar, suspectată că a născut în timpul zborului, a fost arestată.
  • Copilul nou-născut a fost găsit abandonat în gunoiul din toaleta avionului.
  • Avionul Air Mauritius, care a sosit din Madagascar, a aterizat pe Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam pe 1 ianuarie.

O tânără de 20 de ani din Madagascar, suspectată că a născut în timpul zborului, a fost arestată. Bebelușul a fost găsit abandonat în gunoiul din toaleta avionului.

Avionul Air Mauritius, care a sosit din Madagascar, a aterizat pe Aeroportul Internațional Sir Seewoosagur Ramgoolam pe 1 ianuarie.

Oficialii aeroportului au descoperit bebelușul în timpul unei inspecții vamale de rutină. Aceștia au dus imediat copilul la spital.

Femeia suspectată a fi mama bebelușului, care inițial a negat că acesta ar fi al ei, a fost obligată să se supună unui examen medical care a confirmat că tocmai născuse.

Ea a fost dusă în custodia poliției la același spital. Atât ea, cât și copilul sunt în stare bună.

Femeia, care a sosit în Mauritius, o insulă din Oceanul Indian situată la est de Madagascar, cu un permis de muncă pe doi ani, va fi interogată după ce va părăsi spitalul și va fi acuzată de abandonarea unui nou-născut.

The post O tânără de 20 de ani, arestată dupa ce a născut în toaleta unui avion appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code