Flux Stiri

O nouă desfășurare de peste 100 de vehicule militare rusești în Belarus. Imaginile au fost observate din satelit

  • Imaginile din satelit arată o desfășurare de peste 100 de vehicule militare și zeci de corturi de trupe în sudul Belarusului.
  • De asemenea, Rusia a înființat un nou spital de campanie într-o garnizoană de lângă Belgorod, la puțin peste 12 mile de granița cu Ucraina.

Noi imagini din satelit arată o nouă desfășurare de vehicule militare rusești în Belarus.

Imaginile surprinse din satelit arată o desfășurare de peste 100 de vehicule militare și zeci de corturi de trupe în sudul Belarusului, lângă granița cu Ucraina, a anunțat marți seară o companie privată americană.

Potrivit imaginilor din satelit, în ultimele 48 de ore, Rusia a curățat suprafețe mari și a plasat unități militare în zonele de curățare și în zonele industriale. Iată o zonă defrișată în apropiere de Pochep, Rusia, unde corturi de trupe și vehicule militare anticipează sosirea mai multor unități militare”, a scris pe Twitter reporterul de securitate națională, Jack Detsch.

De asemenea, Rusia a înființat un nou spital de campanie într-o garnizoană de lângă Belgorod, la puțin peste 12 mile de granița cu Ucraina.

The post O nouă desfășurare de peste 100 de vehicule militare rusești în Belarus. Imaginile au fost observate din satelit appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code