Flux Stiri

O femeie din Coreea de Sud a fost sunată de mii de ori, după ce numărul său a apărut în serialul-fenomen „Jocul Calamarului”

  • Numărul unei femei din Coreea de Sud apare în Squid Game, pe Netflix.
  • Din cauza asta, femeia a fost sunată de mii de fani ai serialului.
  • Femeia nu a vrut să renunțe la numărul de telefon.
  • Netflix o să remonteze toate scenele în care apare numărul de telefon.

Asta-i culmea! O femeie refuză să primeasca bani de la Netiflix. Cauza scandalului este cel mai vogĂ serial – care e acum pe Netflix – Squid Game, Jocul Calamarului – apărut acum 3 săptămâni.

În film apare un număr de telefon, care a fost apelat de mii de urmăritori – care au vrut să se înscrie la un joc din film.

Numărul aparține unei femei din Coreea de Sud, care e asediată zilnic cu mii de telefoane. Pentru că este antreprenor si are acel număr de peste 10 ani, femeia nu vrea să renunțe la el.

Netflix a încercat să o despăgubească pe femeie, dar ea a refuzat suma – doar 4.000 de dolari. Netflix va remonta scenele și va scoate numărul de telefon. Pe viitor nu va mai folosi deloc numere reale.

Un scandal asemănător a avut legătură cu fotbalul și cu România. După ce naționala de fotbal a ratat calificarea la campionatul european din 2003.

Suporterii i-au blocat adresa de mail a arbitrului Urs Meier, considerat vinovat pentru ca a defavorizat România în meciul decisiv, cu Danemarca.

The post O femeie din Coreea de Sud a fost sunată de mii de ori, după ce numărul său a apărut în serialul-fenomen „Jocul Calamarului” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code