Flux Stiri

Motivul halucinant pentru care angajații vor să renunțe la ideea de a lucra de acasă: le este dor de bârfit la birou

  • Bârfitul le lipsește cel mai mult angajaților care muncesc de acasă.
  • Bârfitul îi ajută pe angajați să se disciplineze și îi scapă de stres.
  • Bârfitul este și un antrenament bun pentru memorie.
  • Companiile pot promova bârfa la birou prin crearea de spații speciale.

După 2 ani de pandemie în care n-au mai știut cum să își țină angajații acasă, companiile caută strategii să îi aducă pe oameni înapoi la birou.

Au facut studii să vadă care ar fi beneficiile de neînlocuit pe care le ofera munca de la birou. Pe locul 1- bârfa. Asta le lipsește oamenilor cel mai mult de când lucrează de acasă.

Bârfitul la birou are foarte multe beneficii, spun specialiștii, pentru că îi ajută pe oameni să devină mai disciplinați și să își corecteze comportamentul deviant. Bârfa îi ajută pe angajați și să scape de stres, pentru că află că toți colegii lor se confruntă cu aceleași probleme.

Studiile psihologice arată că bârfitul crește nivelul de oxitocină și e un antrenament pentru memorie. Angajatorii au primit și sfaturi despre cum să sporească interacțiunea și bârfa la birou. Mai multe spații de relaxare, birouri open space și cât mai multe pauze de socializare, iar schimbul de idei e garantat.

The post Motivul halucinant pentru care angajații vor să renunțe la ideea de a lucra de acasă: le este dor de bârfit la birou appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code