Flux Stiri

Misterul din jurul unei mașini sport roz care nu s-a mișcat din fața unui hotel londonez de doi ani

masinamasina

  • Misterul unui automobil sport roz scump, care nu s-a mișcat încă din același loc, îi nedumerește pe localnici de aproape doi ani.
  • McLaren 570s de culoare roz aprins este parcat în fața hotelului St Pancras Renaissance din Londra de aproape doi ani și poate fi văzut acum pe Google Maps.
  • Vehiculul a provocat o asemenea agitație încât a fost creat un videoclip TikTok în care se întreabă de ce mașina a rămas în mod constant în aceeași poziție.

Misterul unui automobil sport roz scump, care nu s-a mișcat încă din același loc, îi nedumerește pe localnici de aproape doi ani. McLaren 570s de culoare roz aprins este parcat în fața hotelului St Pancras Renaissance din Londra de aproape doi ani și poate fi văzut acum pe Google Maps, relatează MyLondon.

Vehiculul a provocat o asemenea agitație încât a fost creat un videoclip TikTok în care se întreabă de ce mașina a rămas în mod constant în aceeași poziție. Videoclipul a fost postat de un utilizator pe nume SoggySpin4ch care a întrebat: Când se va mișca această mașină roz? Această mașină a fost aici toată pandemia”.

De atunci, videoclipul a adunat peste 1,3 milioane de vizualizări și aproape 100 de comentarii, mulți utilizatori TikTok comentând experiențele lor de martori ai mașinii, precum și postându-și teoriile cu privire la poziția stagnantă a acesteia.

Un comentator a spus: Omg! Nu s-a mișcat și am trecut pe aici de câteva ori în ultimii doi ani”.

Un altul a adăugat: Stai… Am trecut pe lângă asta acum vreo șapte luni… E ÎNCĂ ESTE PE LOC?” Un alt utilizator a spus: Locuiesc în Oxford și de fiecare dată când vin la Londra văd această mașină.”

O teorie care s-a dovedit a fi populară pentru unii este aceea că mașina a fost de fapt mutată, dar se întoarce mereu la același loc de parcare. Un comentator a pretins că lucrează la hotelul Renaissance și a spus: De fapt, lucrez la hotelul St Pancras Renaissance, McLaren este deținut de un oaspete care s-a mutat permanent în hotel aproape de începutul pandemiei pentru că avea probleme în a se întoarce în țara sa.

Această teorie a început să câștige mai multă aderență, deoarece un alt comentator a fost de acord cu presupusul angajat al hotelului, așa cum a spus: „Este acolo cel puțin de dinainte de 2018, proprietarul locuiește în hotel. Ei îi permit să o parcheze acolo, deoarece arată bine.”

The post Misterul din jurul unei mașini sport roz care nu s-a mișcat din fața unui hotel londonez de doi ani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code