Flux Stiri

Mii de angajaţi MAI şi sute de agenţi de securitate privaţi asigură măsurile de siguranţă la festivalul Neversea

  • După doi ani de pauză, festivalul Neversea revine cu a 4-a ediție și se ține între 07 și 10 iulie, în Constanța.
  • Peste 150 de artiști români și din străinătate vor cânta la festival.
  • Mii de angajați MAI vor fi prezenți la festival și vor patrula cu câini dresați să depisteze droguri.

Patru zile și patru nopți de neuitat la mare pentru fanii Neversea.

Astăzi e prima zi de festival. Black Eyed Peas, Steve Aoki, Tyga, Don Diablo, Dub Fx și mulți alții vor încinge atmosfera la cel mai mare festival ținut pe o plajă din Europa.

Vor cânta peste 150 de artiști români și din străinătate. La ce-a de-a patra ediție Neversea, organizatorii se așteaptă la peste 260.000 de participanți.

Petrecăreții au scos bani serioși din buzunar. Media pentru 3 nopți de cazare este de 1000 de euro. Sunt apartamente care ajung și la 10.000 de lei/3 nopți.

După doi ani de pauză, dar și după tragedia de la Saga Festival, organizatorii și autoritățile spun că s-au pregătit serios.

Anul acesta, petrecăreții vor avea intrări și ieșiri limitate: două pe zi. Mii de angajați M.A.I vor fi prezenți plus 700 de agenți de securitate privați, 2 spitale mobile și 3 puncte de prim ajutor cu paramedici. Ministerul Afacerilor Interne și-a anunțat prezența și cu o trupă fioroasă: câini dresați să depisteze drogurile.

The post Mii de angajaţi MAI şi sute de agenţi de securitate privaţi asigură măsurile de siguranţă la festivalul Neversea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code