Flux Stiri

Membrii trupei BTS vor face serviciul militar

  • De la debutul lor din 2013, BTS a devenit o senzație la nivel mondial cu hiturile lor optimiste și campaniile lor sociale care vizează responsabilizarea tinerilor.
  • BTS a devenit o senzație la nivel mondial cu hiturile lor optimiste și campaniile lor sociale care vizează responsabilizarea tinerilor.
  • Toți bărbații apți de muncă din Coreea de Sud, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, trebuie să facă serviciul militar timp de 18-21 de luni.

Trupa K-pop BTS va pleca la serviciul militar obligatoriu, începând în scurt timp cu cel mai vechi membru al trupei, Jin, a anunțat luni agenția lor. Jin, în vârstă de 29 de ani, a amânat serviciul militar cât a putut și se confruntă cu perspectiva iminentă a unui stagiu complet – ceea ce înseamnă aproape doi ani departe de ochii publicului – când va împlini 30 de ani, în decembrie.

De la debutul lor din 2013, BTS a devenit o senzație la nivel mondial cu hiturile lor optimiste și campaniile lor sociale care vizează responsabilizarea tinerilor.

Jin va anula cererea de amânare a înrolării la sfârșitul lunii octombrie 2022 și va urma procedurile relevante de înrolare ale Administrației forței de muncă militare, a declarat grupul de management al trupei cu șapte membri HYBE într-un document de reglementare.

Toți ceilalți membri vor îndeplini, de asemenea, serviciul militar obligatoriu în conformitate cu planurile lor respective, a adăugat acesta.

Atât compania, cât și membrii BTS așteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească din nou ca grup în jurul anului 2025, în urma angajamentului lor de serviciu, a precizat Bighit Music, deținută de HYBE, care administrează BTS, într-o declarație separată.

Toți bărbații apți de muncă din Coreea de Sud, cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, trebuie să facă serviciul militar timp de 18-21 de luni, ca parte a eforturilor de apărare împotriva Coreei de Nord, care dispune de arme nucleare.

Cu toate acestea, unele categorii au obținut scutiri sau au servit perioade mai scurte, inclusiv câștigătorii de medalii de la Jocurile Olimpice și Jocurile Asiatice și muzicieni și dansatori clasici care obțin premii de top la anumite competiții. Unii legislatori au cerut ca BTS să fie scutit.BTS a anunțat în iunie o pauză de la activitățile muzicale ale grupului pentru a continua proiectele solo, ridicând întrebări cu privire la viitorul trupei.

Ei s-au reunit pentru a susține un concert gratuit sâmbătă în orașul Busan, în sprijinul candidaturii Coreei de Sud pentru a găzdui World Expo 2030 în orașul portuar.

The post Membrii trupei BTS vor face serviciul militar appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code