Flux Stiri

Măsurile fiscale vor fi publicate pe site-ul Guvernului. Cosmin Răileanu: Odată cu dispariția facilităților fiscale, vor crește costurile celor care produc

  • Măsurile fiscale pentru care Premierul Ciolacu urmează să-și asume răspunderea în Parlament vor fi publicate pe site-ul Guvernului în această săptămână.
  • Primul ministru mai spune că nicio măsură nu va fi privată de opinia publică și totul va fi transparent.
  • Cosmin Răileanu: „Din păcate salariile, dacă nu sunt mărite, oamenii vor pleca, iar cea mai mare provocare pentru pentru cei din construcții este să își mențină forța de muncă”.

Măsurile fiscale pentru care Premierul Ciolacu urmează să-și asume răspunderea în Parlament vor fi publicate pe site-ul Guvernului în această săptămână.

Primul ministru mai spune că nicio măsură nu va fi privată de opinia publică și totul va fi transparent. Potrivit premierului procedura nu ar trebui să dureze mai mult de două săptămâni. El a mai adăugat și că s-a propus în coaliţia de guvernare ca tichetele de masă să fie acordate în bani.

Cosmin Răileanu, antreprenor în domeniul materialelor de construcții, a vorbit la Aleph News despre problemele cu care se confruntă muncitorii. „Prețurile materialelor deja au început să crească, tocmai pentru că oamenii știu de măsurile care vor veni. Din păcate salariile, dacă nu sunt mărite, oamenii vor pleca, iar cea mai mare provocare pentru pentru cei din construcții este să își mențină forța de muncă”.

Premierul a mai adăugat și că voucherele de vacanță nu vor fi incluse în această măsură. Executivul caută soluții pentru ca acestea să fie distribuite prin sistemul public.

„Această măsură a impactat foarte mult, iar la primăvară s-ar putea să nu mai avem cu cine să facem treabă. Aceste facilități fiscale nu erau doar pentru cei care lucrau în construcții, erau și pentru producători. Odată cu dispariția lor, vor crește costurile celor care produc. O să avem o perioadă de un an, doi, destul de de dificili”, a mai spus Cosmin Răileanu.

Citește și:

The post Măsurile fiscale vor fi publicate pe site-ul Guvernului. Cosmin Răileanu: Odată cu dispariția facilităților fiscale, vor crește costurile celor care produc appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code