Flux Stiri

Magistrala M2 de metrou se va prelungi cu cel puţin încă trei staţii

metrou din bucuresti cu destinatia pipera.metrou din bucuresti cu destinatia pipera.

  • Metroul din Bucureşti se extinde dincolo de Şoseaua de Centură, până în comuna Berceni.
  • Investiţia face parte din proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou, Pipera-Berceni, dincolo de Şoseaua de Centură, până în comuna Berceni, în continuarea staţiei „Tudor Arghezi”, care se construieşte deja pe Şoseaua Berceni.
  • În valoare de 5 milioane de lei, contractul prevede identificarea, într-un interval de nouă luni, a celor mai bune soluţii tehnice în vederea prelungirii metroului în judeţul Ilfov. În plus, proiectul include suplimentarea garniturilor de tren.

Magistrala M2 de metrou se va prelungi cu cel puţin încă trei staţii noi până în comuna Berceni. În vecinătatea acestora vor fi amenajate trei mari parcări de tip park&ride, anunţă autorităţile.

Investiţia face parte din proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou, Pipera-Berceni, dincolo de Şoseaua de Centură, până în comuna Berceni, în continuarea staţiei „Tudor Arghezi”, care se construieşte deja pe Şoseaua Berceni.

Miercuri, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a semnat contractul pentru realizarea studiilor de prefazabilitate şi fezabilitate, necesare demarării lucrărilor.

În valoare de 5 milioane de lei, contractul prevede identificarea, într-un interval de nouă luni, a celor mai bune soluţii tehnice în vederea prelungirii metroului în judeţul Ilfov. În plus, proiectul include suplimentarea garniturilor de tren.

Proiectul de extindere a magistralei M2 de metrou în judeţul Ilfov este realizat de Primăria Sectorului 4 împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, Metrorex şi Ministerul Transporturilor

The post Magistrala M2 de metrou se va prelungi cu cel puţin încă trei staţii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code