Flux Stiri

Luna octombrie vine cu jocuri video noi. „Spider-Man 2″ și „Sonic Superstars” revin pentru pasionații de gaming

  • Luna octombrie vine cu jocuri video noi, precum „Spider-Man 2″ și „Sonic Superstars”.
  • „Forza Motorsport” le promite fanilor șansa de a concura cu peste 500 de mașini.
  • „Marvel’s Spider-Man 2″, disponibil pe PS5, aduce fanilor o experiență actualizată.

Septembrie a fost luna lansărilor de noi jocuri video, iar luna octombrie pare să mențină ritmul cu titluri precum „Spider-Man 2″ și „Sonic Superstars”, unde utilizatorii pot alege să joace ca unul dintre cele patru personaje iconice din franciză – Sonic, Tails, Knuckles și Amy, în timp ce traversează Insulele Northstar.

„Forza Motorsport”, revine în forță. Simulatorul de curse le promite fanilor șansa de a concura cu peste 500 de mașini pe o varietate de circuite din lumea reală.

„Marvel’s Spider-Man 2″ pare pregătit să profite la maximum de puterea PS5, aducând fanilor o experiență complet actualizată. Jucătorii vor putea trece de la controlul lui Peter Parker la cel al lui Miles Morales aproape fără probleme.

Citește și

The post Luna octombrie vine cu jocuri video noi. „Spider-Man 2″ și „Sonic Superstars” revin pentru pasionații de gaming appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code