Economice

Locurile de muncă ofertate cu salarii nete începând de la 4.500 de lei pentru specialist marketing, de la 5.000 de lei pentru manager de restaurant şi de la 5.900 de lei pentru contabil senior

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă şi salariile cu care angajatorii recrutează oameni în această perioadă.

Marketing and social media specialist, recrutat de firma Habitat Eco Structuri în Ilfov pe salarii cuprinse între 4.500 de lei şi 6.500 de lei net lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de profil (Marketing, Comunicare, Jurnalism sau domenii conexe), are experienţă în strategii de promovare online şi în administrarea reţelelor sociale, are cunoştinţe elementare de editare foto-video, cunoştinţe solide de MS Office. De asemenea, are permis de conducere categoria B, e dispus la călătorii în ţară şi în străinătate, potrivit anunţului de recrutare.

Manager de restaurant la Dodo Pizza, recrutat în Bucureşti pe salarii cuprinse între 5.000 de lei şi 7.500 de lei net lunar, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Pentru acest post angajatorii caută oameni cu cel puţin un an experienţă în postul de manager de restaurant sau cu doi ani experienţă în postul de asistent manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe medii de engleză, cunoştinţe solide despre indicatorii financiari ai unei unități de alimentaţie publică şi capacitatea de a-i atinge, abilităţi de planificare.

Contabili seniori, cu cel puţin cinci ani experienţă în domeniu, recrutaţi de firma de contabilitate Mbc Accounting Solutions, în Bucureşti, pe salarii cuprinse între 1.200 – 1.500 de euro net lunar (de la circa 5.900 de lei net lunar la circa 7.400 de lei net lunar), conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Recepţioneri în Bucureşti, la hotelul Parliament clasificat la patru stele, recrutaţi pe venituri nete de 3.600 de lei net lunar, potrivit anunţului de recrutare consultat de Economica.net.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de engleză, are minimum doi ani experienţă într-o poziţie similară, ştie să lucreze în MS Office, cunoaşte sistemul online de rezervări, e o persoană responsabilă şi serioasă. Angajatorul ofertează candidaţii cu salarii de 3.000 de lei net lunar şi tichete de masă în valoare de 600 de lei lunar.

Lucrători comerciali la Samsonite Romania în Băneasa Mall şi Afi Cotroceni. Venitul lunar oferit e de 3.100 de lei „în mână”.
Angajatorul ofertează candidaţii cu contract pe perioadă nedetermitată, salarii nete de 2.500 de lei la care se adaugă tichete de masă în valoare totală de 600 de lei pe lună, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.
Candidatul potrivit pentru acest post are diplomă de bacalaureat, cunoştinţe medii de engleză, ştie să lucreze la PC.

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code