Flux Stiri

LIVE UPDATE. 407 zile de invazie rusă. Volodimir Zelenski a primit cea mai veche și cea mai înaltă distincție civilă din Polonia

  • Polonia va trimite 14 avioane de vânătoare MiG-29 în Ucraina.
  • Președintele ucrainean a declarat că trupele Kievului din Bahmut au avansat uneori puțin doar pentru a fi împinse înapoi de forțele rusești.
  • Zelenski a declarat că trupele ucrainene se confruntă cu o situație dificilă în orașul Bahmut.

Onoruri militare, omagii și laude i-au primit luni în Polonia pe Volodimir Zelenski și pe soția sa, Olena Zelenska. Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, au fost întâmpinați la Varșovia de președintele Andrzej Duda, care i-a acordat lui Zelenski cea mai veche și cea mai înaltă distincție civilă din Polonia, Ordinul Vulturul Alb, scrie The Guardian.

Polonia va trimite 14 avioane de vânătoare MiG-29 în Ucraina, a declarat Duda la o apariție de presă comună cu Zelenski. Zelenski a mulțumit liderului, guvernului și poporului polonez pentru că a stat umăr la umăr” cu Ucraina și a oferit adăpost ucrainenilor care au fugit. Polonia a fost lider în mobilizarea sprijinului militar și politic occidental pentru Kiev de la începutul invaziei în toată regula a Rusiei, în urmă cu 13 luni.

Volodimir Zelenski a declarat că trupele ucrainene se confruntă cu o situație dificilă în orașul Bahmut din estul țării, dar că Kievul va lua deciziile corespunzătoare” pentru a le proteja dacă riscă să fie încercuite de forțele rusești. Președintele ucrainean, în cadrul unei conferințe de presă susținute miercuri în Polonia, a declarat că trupele Kievului din Bahmut au avansat uneori puțin doar pentru a fi împinse înapoi de forțele rusești, dar că au rămas în interiorul orașului.

The post LIVE UPDATE. 407 zile de invazie rusă. Volodimir Zelenski a primit cea mai veche și cea mai înaltă distincție civilă din Polonia appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code