Flux Stiri

LIVE UPDATE. 273 de zile de invazie. Ministrul de externe al Ucrainei îndemnă țările UE să aprobe un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei

  • Șeful diplomației ucrainene Dmitro Kuleba insistă asupra adoptării unui nou pachet de sancțiuni împotriva Moscovei.
  • „Îi invit pe colegii mei din UE” să „respingă orice îndoială” și orice „oboseală” și să „finalizeze cât mai repede cel de-al nouălea pachet de sancțiuni care este așteptat de mult timp” , a declarat el.
  • În timp ce Moscova bombardează de săptămâni în şir infrastructurile energetice ale ţării, Kuleba a cerut din nou ţărilor occidentale să-şi sporească livrările de arme, în special sisteme de apărare antiaeriană.  

Șeful diplomației ucrainene Dmitro Kuleba insistă asupra adoptării unui nou pachet de sancțiuni împotriva Moscovei.

„Îi invit pe colegii mei din UE” să „respingă orice îndoială” și orice „oboseală” și să „finalizeze cât mai repede cel de-al nouălea pachet de sancțiuni care este așteptat de mult timp” , a declarat el într-o conferință de presă online, ministrul de externe al Ucrainei Kuleba, potrivit Ukrinform.

Kuleba a spus că Ucraina insistă, de asemenea, asupra necesității unui embargo energetic total, a unei prelungiri a embargoului petrolier pe ramura nordică a conductei Drujba și a unei interdicții asupra importurilor de gaz lichefiat din Rusia. În plus, Ucraina solicită sancțiuni împotriva Rosatom și suspendarea drepturilor Rusiei în cadrul AIEA.

În timp ce Moscova bombardează de săptămâni în şir infrastructurile energetice ale ţării, aruncând în întuneric milioane de ucraineni, Kuleba a cerut din nou ţărilor occidentale să-şi sporească livrările de arme, în special sisteme de apărare antiaeriană.  

The post LIVE UPDATE. 273 de zile de invazie. Ministrul de externe al Ucrainei îndemnă țările UE să aprobe un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 15 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code