Flux Stiri

LIVE UPDATE. 247 de zile de invazie. Casa Albă promite „un răspuns” dacă Rusia va ataca sateliții americani

  • Orice atac asupra infrastructurii americane va fi întâmpinat cu un răspuns, a declarat joi Casa Albă.
  • Asta după ce un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe a declarat că sateliții comerciali occidentali ar putea deveni ținte legitime pentru Rusia dacă sunt implicați în războiul din Ucraina.
  • Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a adăugat, în fața jurnaliștilor, că informațiile publice disponibile arată că rușii au încercat să urmărească tehnologii antisatelit.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Orice atac asupra infrastructurii americane va fi întâmpinat cu un răspuns, a declarat joi Casa Albă, după ce un oficial de rang înalt din cadrul Ministerului rus de Externe a declarat că sateliții comerciali occidentali ar putea deveni ținte legitime pentru Rusia dacă sunt implicați în războiul din Ucraina, relatează Reuters.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, John Kirby, a adăugat, în fața jurnaliștilor, că informațiile publice disponibile arată că rușii au încercat să urmărească tehnologii antisatelit.

The post LIVE UPDATE. 247 de zile de invazie. Casa Albă promite „un răspuns” dacă Rusia va ataca sateliții americani appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code