Flux Stiri

Kim Jong Un asistă la un nou test cu rachete. Coreea de Nord îşi îmbunătăţeşte capacităţile nucleare

Kim Jong UnKim Jong Un

  • Coreea de Nord a efectuat un nou test militar.
  • Noul sistem de ghidaj al rachetelor mărește capacitatea de lansare a unităților de artilerie și crește eficiența proiectilelor nucleare.
  • Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a participat la tragere.

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a participat la tragerea de probă a unui nou tip de armă tactică, care are capacitatea de a spori potenţialul nuclear al țării, relatează Reuters.

„Noul sistem de ghidaj al rachetelor măreşte capacitatea de lansare a unităţilor de artilerie şi creşte eficienţa proiectilelor nucleare”, a declarat Agenţia Centrală de Presă din Coreea de Nord (KCNA).

KCNA nu a spus când a avut loc testul, dar mass-media de stat din Coreea de Nord raportează, de obicei, despre activităţile liderului cu o zi mai târziu.

Cea mai recentă lansare a avut loc la mai puţin de o lună după ce Phenianul a reluat testarea rachetelor balistice intercontinentale pentru prima dată din 2017. Oficialii de la Seul şi Washington afirmă că există semne clare că ar putea relua, în curând, testarea armelor nucleare.

Articol editat de Alexandru Gologan.

The post Kim Jong Un asistă la un nou test cu rachete. Coreea de Nord îşi îmbunătăţeşte capacităţile nucleare appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code