Flux Stiri

Kanye West îl numește pe Donald Trump un mincinos cunoscut, înainte de a încheia un interviu

  • Kanye a vrut să-l facă pe Donald contracandidatul său înainte de alegerile prezidențiale din 2024.
  • Rapperul în vârstă de 45 de ani s-a aflat în dezacord cu politicianul în vârstă de 76 de ani.
  • Înainte de a pleca dintr-un interviu Timcast IRL, Kanye a subliniat loialitatea sa față de Donald, mai ales în comparație cu alți aliați.

Aparenta dușmănie a lui Kanye West cu Donald Trump continuă să se dezvolte după ce hitmakerul l-a numit pe fostul președinte un mincinos cunoscut. Rapperul în vârstă de 45 de ani s-a aflat în dezacord cu politicianul în vârstă de 76 de ani după ce l-a adus pe naționalistul alb Nick Fuentes la o întâlnire la Mar-a-Lago.

Ulterior, personalitățile controversate au livrat rapoarte contradictorii despre întâlnire. Donald a escaladat lucrurile referindu-se la Kanye ca fiind „un om cu probleme grave, care se întâmplă să fie negru”. Kanye a ripostat printr-o declarație proprie înainte de a pleca dintr-un interviu în care a abordat și comentariile sale antisemite și pline de ură.

Înainte de a pleca dintr-un interviu Timcast IRL, Kanye a subliniat loialitatea sa față de Donald, mai ales în comparație cu alți aliați. „Uitați-vă la [fostul vicepreședinte Mike] Pence. El l-a vândut pe Trump. Înțelegeți ce vreau să spun? Niciodată nu aș fi vrut să fac ceva care să-i facă rău lui Trump”, a spus el.

„Eu sunt de partea lui Trump. Trump a spus lucruri care m-au rănit. A mințit despre mine, dar vreau să spun că este cunoscut pentru minciună. Și când oamenii îmi spuneau că este un mincinos, e ca și cum, știți, am intrat în tranșee pentru Trump. Nu mai era nimeni altcineva în poziția mea care să poarte acea pălărie”, a adăugat Kanye, referindu-se la decizia sa de a purta o pălărie „Make America Great Again”.
Înainte ca lucrurile să se acrească aparent între ei, Kanye a vrut să-l facă pe Donald contracandidatul său înainte de alegerile prezidențiale din 2024.

The post Kanye West îl numește pe Donald Trump un mincinos cunoscut, înainte de a încheia un interviu appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code