Flux Stiri

Jens Stoltenberg: „NATO va continua să sprijine Ucraina și va crește ajutorul «non-letal»” 

  • Jens Stoltenberg a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.
  • Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.
  • Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.

Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.

NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi” , a declarat el reporterilor la Bruxelles.

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă” .

Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

The post Jens Stoltenberg: „NATO va continua să sprijine Ucraina și va crește ajutorul «non-letal»”  appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code