Flux Stiri

Israel a donat României 40 de concentratoare de oxigen

Instalații oxigenInstalații oxigen

România a primit marţi 40 de concentratoare de oxigen donate de Israel, a anunţat Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. O echipă de specialişti în terapie intensivă Covid şi logistică din Israel va ajunge la Bucureşti în această săptămână.

Potrivit DSU, marţi au sosit primele concentratoare de oxigen donate de Israel statului român, aflat în luptă strânsă cu virusul SARS-CoV-2.

„Ajutorul oferit de către Israel constă în oferirea a 40 de concentratoare de oxigen şi trimiterea unei echipe de specialişti israelieni în terapie intensivă şi logistică, pentru a veni în ajutorul personalului medical român, care face eforturi considerabile în scopul salvării de vieţi”, a transmis DSU.

„România trece printr-o perioadă dificilă. Pacienţii infectaţi cu coronavirus au nevoie de o atenţie medicală deosebită şi aceste concentratoare de oxigen îi vor ajuta în procesul de vindecare. Totodată, la finalul acestei săptămâni va ajunge la Bucureşti şi o echipă de specialişti israelieni în terapie intensivă Covid şi logistică, pregătiţi să meargă oriunde este nevoie în România, pentru a veni în ajutorul personalului medical”, a declarat David Saranga, ambasadorul Israelului în România.

The post Israel a donat României 40 de concentratoare de oxigen appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code