Flux Stiri

Ion Cristoiu: Gabriela Firea ar putea deveni mama națiunii

  • Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat în cadrul emisiunii despre politicienii care s-au remarcat pe parcursul săptămânii.
  • Prima persoană menționată de Ion Cristoiu a fost chiar Gabriela Firea, desemnată ministră a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în guvernul Ciucă.

Publicistul Ion Cristoiu și moderatoarea Monica Mihai au discutat în cadrul emisiunii despre politicienii care s-au remarcat pe parcursul săptămânii. Prima persoană menționată de Ion Cristoiu a fost chiar Gabriela Firea, desemnată ministră a Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse în guvernul Ciucă.

„Locul 5 îl ocupă Gabriela Firea, care are un minister fără sediu și fără angajati. Este singurul minister pe care eu, dacă aș fi mai tânăr, aș fi luat ministerul acesta. Este uluitor. Gândiți-vă ce poți să faci, devii mama națiunii. Gândiți-vă la câți copii sunt de Crăciun acum cu părinții în străinătate. Nu știu ce face Gabi Firea, de ce nu face nimic, nu pune piciorul în prag să i se dea sediu și angajati. Nu a făcut nimic.”

Pe locul 4 s-a calificat Călin Popescu Tăriceanu, care a fost achitat spectaculos, în opinia lui Ion Cristoiu. Locul 3 l-a ocupat Eric Zemmour candidat la președinția Franței. Pe Locul 2, Marcel Ciolacu, „pentru că s-a dus să ia lumina de la Cotroceni.”

Olaf Scholz a ocupat locul 1. „Pe politică externă verzii nu vor ceda. La ei nu există să te duci la Cotroceni și a doua zi să vii schimbat.” a adăugat publicistul.

The post Ion Cristoiu: Gabriela Firea ar putea deveni mama națiunii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code