Flux Stiri

Imagini dramatice în faţa Spitalului Floreasca: zeci de ambulanţe aşteaptă să lase pacienţii

Imagini dramatice au fost surprinse joi în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca: zeci de ambulanţe au fost fotografiate încercând să intre să lase pacienţii bolnavi, însă din cauza numărului mare de bolnavi, acestea aveau de aşteptat timp îndelungat.

Imaginile cu ambulanţele care aşteaptă să lase pacienţii la Spitalul de Urgenţă Floreasca au devenit virale.

Sursa: Facebook/Niss Francisc

În Bucureşti au fost confirmate peste 3.000 de noi cazuri de COVID-19, potrivit raportării de joi, iar incidenţa a fost de 16,5 infectări la mia de locuitori.

În spitalele din România sunt internate cu COVID-19 19.936 de persoane. Dintre acestea, 1.815 sunt internate la ATI.

The post Imagini dramatice în faţa Spitalului Floreasca: zeci de ambulanţe aşteaptă să lase pacienţii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code