Flux Stiri

HeartBeats, primul festival Creștin Pop- rock din România, și-a deschis porțile la Cluj Arena

HeartBeatsHeartBeats

  • Timp de două zile, participanții au avut parte de experinte de neuitat, de muzica live, iar pe scenă au urcat 10 formatii din țară și străinătate.
  • Heartbeats te invită să îți exprimi libertatea, să te bucuri în vremuri nesigure și să speri.
  • Heartbeats a pregătit pentru tine pe lângă muzică, și activități prin care să îți faci amintiri de neuitat.

La Cluj, iniminile bat împreună în același ritm. Heartbeats este primul festival Creștin Pop- rock din România care și-a deschis porțile la Cluj Arena. Timp de două zile, participanții au avut parte de experinte de neuitat, de muzica live, iar pe scenă au urcat 10 formatii din țară și străinătate, dar și speakeri cunoscuți precum John Maxwell. Mai multe ne-a spus Lucian, organizatorul festivalului.

Suntem foarte bucuroși că în România avem acest gen de eveniment foarte diferit față de toate celelalte festivale. Este un eveniment Christian Pop -Rock unde nu se consumă alcool, tutun și este un eveniment în care oamenii se bucură altfel decât la celelalte festivale. Suntem foarte bucuroși că oamenii au răspuns într-un mod foarte pozitiv și foarte mult la acest eveniment. Sperăm să fie un eveniment în care oamenii să plece echipați cu niște mesaje foarte constructive pentru viețile lor, a spus organizatorul festivalului, Lucian Mustață.

Heartbeats te invită să îți exprimi libertatea, să te bucuri în vremuri nesigure și să speri.

Superb. Foarte fain. Cred că e bine. E ceva nou dar e necesar să avewm așa ceva și în România. Sunt bucuroasă că se întâmplă. Am ales și să cânt. Mai devreme am cântat, dar am vrut să mă închin, să mă bucur de muzică creștină, a transmis Marta.

Mi se pare tare până acum și de abia aștept să văd ce urmează. În primul rând, sunt creștin și vreau să vadp și oameni necreștini că ne putem bucura și o să fie foarte tare și pur si simplu să ne bucurăm, nu?, a spus Filip Raul.

Heratbeats a pregătit pentru tine pe lângă muzică, și activități prin care să îți faci amintiri de neuitat.

Avem o zonă de activări, zonă de interacțiune cu publicul, food trackuri și avem și diferite lucruri instagtramabile și oamenii pot să pună întrebări, deabat-uri. Și sunt foarte bucuroși că pentru prima oară se în România se întâmplă un astfel de eveniment după 30 de ani, postcomunism.Așa ceva in România. Sperăm că este unul dintre cele mai mari festivaluri din sud estul Europei, a spus Lucian Mustață, organizatorul festivalului.

The post HeartBeats, primul festival Creștin Pop- rock din România, și-a deschis porțile la Cluj Arena appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code