Flux Stiri

Franța: O protestatară a lui Marine Le Pen a fost târâtă din sala unei conferințe de presă

  • O protestatară din Franța a fost târâtă afară din sală în mijlocul unei conferințe de presă din Paris, după ce a înălțat o pancartă cu Marine Le Pen și Vladimir Putin.
  • Ministrul de Interne al Franței, Gerald Darmanin, i-a cerut contracandidatei lui Macron să își ceară scuze pentru că a acuzat în mod greșit poliția pentru incident.
  • Președintele francez, Emmanuel Macron, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, cu 28% din voturi, cu cinci puncte în fața candidatului Raliului Național, care a acumulat 23% din voturile francezilor.

O protestatară din Franța a fost târâtă afară din sală în mijlocul unei conferințe de presă – în timpul căreia vorbea candidata franceză de extremă dreapta la alegerile prezidențiale Marine Le Pen – după ce a înălțat o pancartă cu Le Pen și Vladimir Putin.

Manifestanta a fost târătă în afara sălii în timp ce Marine Le Pen răspundea întrebărilor presei, din cauză că, la un moment dat, aceasta a ridicat o pancartă în formă de inimă, care afișa imaginea unei întâlniri din 2017, dintre Marine Le Pen și Vladimir Putin. Pancarta i-a fost smulsă rapid din mâini și apoi a fost târâtă câțiva metri prin sala de conferințe până la o ușă, înainte de a fi scoasă din fața camerelor de luat vederi.

Politicianul naționalist, care se luptă pentru a-l detrona pe Emmanuel Macron în alegerile din 24 aprilie, a menținut legăturile cu Kremlinul și urmărește politici pe care Moscova le favorizează, cum ar fi slăbirea Uniunii Europene și retragerea din NATO, relatează The Independent.

În legătură cu incidentul petrecut în timpul conferinței de presă de la Paris, Le Pen a susținut că un polițist „a fost cel care a provocat-o pe acea femeie și care a fost rănit în acest proces. El a fost rănit în timp ce o reținea și nu a putut finaliza sarcina de a o îndepărta”.

Ministrul de Interne al Franței, Gerald Darmanin, i-a cerut contracandidatei lui Macron să își ceară scuze pentru că a acuzat în mod greșit poliția pentru incident.

„Aveți onestitatea de a recunoaște că individul care o târăște pe protestatară pe jos este un membru al propriei dumneavoastră echipe de securitate”, a spus el.

Președintele francez, Emmanuel Macron, a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale de duminică, cu 28% din voturi, cu cinci puncte în fața candidatului Raliului Național, care a acumulat 23% din voturile francezilor.

Cei doi, care au condus un grup de doisprezece candidați, vor trece la o a doua și ultima rundă de votare pe 24 aprilie. 

The post Franța: O protestatară a lui Marine Le Pen a fost târâtă din sala unei conferințe de presă appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code