Flux Stiri

Fotografie virală. Mai mulți oameni, speriați de o mașină care făcea dezinsecție, în Brașov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Mai mulți utilizatori ai platformei Facebook au reacționat după ce au văzut o fotografie cu o mașină care făcea dezinfecție în Brașov.

Oamenii au scris că aceasta „răspândește COVID”, pentru că ei nu „au mai văzut ca toamna să se facă deratizare”.

Fotografia a fost rapid răspândită în mediul online, având nu mai puțin de 8.000 de distribuiri.

„Ieșiți din case”, „Ce faceți? Voi nu sunteți români”, „Criminalilor, voi omorâți populația”, „De ce atâtea cazuri în fiecare zi? Poftim de ce. Dacă îi întrebi cu ce au dat vor spune că e spray de cameră”, au reacționat internauții.

Fotografia, dar și comentariile au fost distribuite și de Marian Godină.

„Aproape 8000 de distribuiri a adunat această postare. Vă las doar câteva dintre comentariile care au fost făcute de compatrioții noștri. Ce poți să mai zici?”, scrie el.

The post Fotografie virală. Mai mulți oameni, speriați de o mașină care făcea dezinsecție, în Brașov. „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code