Flux Stiri

FOTO. Michelle și Barack Obama împărtășesc fotografii inedite din călătoria în Australia. Cuplul s-a întors dintr-un turneu de 1 milion de dolari

  • Soții Obama au fost în Australia luna trecută, în cadrul unui turneu de discursuri al fostului președinte, în vârstă de 61 de ani.
  • Soția fostului președinte american Barack Obama, în vârstă de 58 de ani, a postat sâmbătă pe Instagram o serie de fotografii despre recenta călătorie a cuplului în Australia.
  • Fanii au plătit 195 de dolari pentru a-l auzi pe Barack Obama vorbind în cadrul unui eveniment intitulat chiar „O seară cu președintele Obama”.

Soția fostului președinte american Barack Obama, în vârstă de 58 de ani, a postat sâmbătă pe Instagram o serie de fotografii despre recenta călătorie a cuplului în Australia.

Soții Obama au fost în Australia luna trecută, în cadrul unui turneu de discursuri al fostului președinte, în vârstă de 61 de ani, scrie Daily Mail. În timpul vizitei lor, au urcat pe podul Sydney Harbour și s-au întâlnit cu prim-ministrul australian, Anthony Albanese.

„Barack și cu mine tocmai ne-am întors din Australia și am iubit fiecare minut al acestei călătorii!”, a scris fosta Primă Doamnă în descrierea postării. „Sunt atât de recunoscătoare pentru generozitatea și ospitalitatea pe care poporul australian ne-a arătat-o mie și lui Barack peste tot pe unde am mers.”

Cuplul a fost adesea văzut în timpul scurtei lor călătorii în Australia, însoțit de un convoi masiv de securitate.

Fanii au plătit 195 de dolari pentru a-l auzi pe Barack Obama vorbind în cadrul unui eveniment intitulat chiar „O seară cu președintele Obama”.

Fostul președinte a vorbit despre „drumul său spre succes”, atât la Sydney, cât și la Melbourne, în fața unei mulțimi de oameni care au făcut săli pline.

S-a raportat că a câștigat aproximativ 1 milion de dolari în urma turneului, care a inclus și un eveniment online la 400 de dolari de persoană.

Pachetul de platină al evenimentului, care a costat 895 de dolari, a inclus un cocktail de bun venit la o recepție de o oră, un cordon comemorativ și un exemplar semnat de Obama din cartea sa de memorii „A Promised Land”.

Citește și:

The post FOTO. Michelle și Barack Obama împărtășesc fotografii inedite din călătoria în Australia. Cuplul s-a întors dintr-un turneu de 1 milion de dolari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 26 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code