Flux Stiri

Fenomen bizar în Rusia. Locul unde rușii lui Putin se duc să se vaccineze „legal”

  • În criza COVID, numărul deceselor este în creștere în Rusia.
  • În Rusia, procedura de vaccinare avansează cu greu.
  • A fost un motiv de mândrie națională pentru autoritățile ruse să aprobe propriul vaccin împotriva coronavirusului, însă acesta nu este aprobat la nivel internațional.

În acest timp, cetățenii ruși care vor să călătorească liber umplu zborurile spre Serbia, pentru a putea beneficia de Pfizer şi de AstraZeneca.

Există o creștere a cererilor din partea operatorilor de turism ruși pentru „tururi de vaccinare” către Belgrad.

Scopul este Acela de a avea vaccinuri recunoscute internațional, pentru a călători liber în Europa şi în restul lumii, deoarece Sputnik, vaccinul rușilor, nu este acceptat.

Din ce în ce mai mulți oameni din Rusia primesc informații pe internet şi de la operatorii de turism locali, pentru adevărate „excursii de vaccinare” în Serbia.

„Sputnik V”

Scopul curioasei călătorii este imunizarea cu vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca, adică acele seruri care, spre deosebire de Sputnik V rus, au fost acum aprobate de toate țările occidentale, permițând turiștilor să treacă frontierele fără interdicții.

A fost un motiv de mândrie națională pentru autoritățile ruse să aprobe propriul vaccin împotriva coronavirusului, iar familia Pavlov s-a numărat printre cei care s-au grăbit să se vaccineze. Cu toate acestea, injecția Sputnik V nu a primit încă aprobarea din partea autorităților internaționale din domeniul sănătății, scrie AP.

The post Fenomen bizar în Rusia. Locul unde rușii lui Putin se duc să se vaccineze „legal” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code