Flux Stiri

Femeile abia acum își dau seama că au purtat sutiene greșit toată viața lor

sutiensutien

  • O stilistă și fostă lucrătoare în domeniul lenjeriei de lux a împărtășit sfaturi despre sutiene care „i-au schimbat viața”.
  • Folosind aplicația de socializare pentru a-și împărtăși experiența, Kenzie a împărtășit sfaturi de ajustare a sutienului.
  • Ea explică: „80% dintre voi, care vedeți acest videoclip, purtați mărimea greșită de sutien și vă voi spune de ce.”

Ai observat vreodată că sânii tăi nu se adaptează confortabil în sutienul tău? Acesta ar putea fi un semn că porți un tip de lenjerie intimă nepotrivit pentru corpul tău.

O stilistă – care se laudă cu peste 320.000 de urmăritori pe TikTok datorită sfaturilor sale pătrunzătoare – a susținut că toată viața femeile au purtat sutienele greșit și a șocat telespectatorii. Folosind aplicația de socializare pentru a-și împărtăși experiența, Kenzie a împărtășit sfaturi de ajustare a sutienului care „i-au „schimbat viața”.

Ea explică: „80% dintre voi, care vedeți acest videoclip, purtați mărimea greșită de sutien și vă voi spune de ce.” Kenzie a continuat: „Primul meu loc de muncă de la facultate a fost la o companie de lenjerie de lux, unde am fost instruiți cu privire la modul în care se potrivesc corect sutienele pentru femei – și am să vă învăț tot ce am învățat în cadrul acestei instruiri.”

„Numărul unu – potrivirea unei benzi de sutien este cea mai importantă. Ajustarea benzii trebuie să se potrivească paralel în jurul părții mici a spatelui și nu ar trebui să o poți scoate mai mult de cinci centimetri. Multe femei greșesc complet dimensiunea benzii pentru că sunt preocupate de o potrivire perfectă, dar în timp sutienul se va întinde, așa că trebuie să te asiguri că atunci când probezi un sutien pentru prima dată, îl atașezi la clipsul cel mai larg și nu la cel mai strâns.”

Ea a continuat: „Numărul doi – mărimea cupei. Forma cupei este influențată de mărimea benzii. Pe măsură ce mărimea benzii se schimbă, la fel se schimbă și mărimea cupei. Deci, pentru fiecare mărime de bandă pe care o cobori, ar trebui să crești cu o mărime cupa.”

„Dacă sânii tăi se revarsă din sutien sau ies pe laterale, atunci cupele tale sunt probabil prea mici.”

„Dacă sutienul tău se lasă, se încrețește sau chiar are goluri, atunci mărimea cupei tale este prea mare. Acest lucru poate fi o surpriză, dar bretelele nu sunt acolo pentru susținere, ci cupele și banda sunt cele care asigură susținerea sutienului tău.”

„Numărul trei – forma cupei tale contează cu adevărat. Există peste 25 de stiluri diferite de sutiene și cele mai populare magazine au doar cinci, ceea ce înseamnă că s-ar putea să porți un sutien tricou în acest moment, dar de fapt mărimea sânilor tăi, poziția sânilor și forma lor sunt mai potrivite pentru un sutien balconette sau un sutien plonjat. Prin purtarea sutienului cu forma potrivită, vei arăta mai fină, dar, cel mai important, te vei simți mai confortabilă și mai susținută”, a adăugat ea.

Mulți TikTokeri au lăudat sfaturile utile în secțiunea de comentarii. O persoană a scris: „Acest lucru este super util! Minunat videoclip, mulțumesc!” O alta a fost de acord: „Sfaturi excelente! Atât de adevărat”.

The post Femeile abia acum își dau seama că au purtat sutiene greșit toată viața lor appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code