Flux Stiri

Europol, despre Bode: Nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul remanierii

Europol, despre Bode: Nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul remanieriiEuropol, despre Bode: Nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul remanierii

  • Sindicatul Europol susţine că Lucian Bode „încă nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”.
  • Reacţia acestora vine după ce luni ministrul de Interne a postat pe Facebook un mesaj prilejuit de deschiderea circulaţiei pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda.

„În timp ce în alte state cu un potenţial economic mult mai redus decât al României, miniştrii afacerilor interne se ocupă de <interne> şi modernizează constant infrastructura, serviciile sau condiţiile de muncă ale poliţiştilor, Lucian Bode al nostru este melancolic. Încă nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul în care a fost remaniat de la Ministerul Transporturilor”, susţin sindicaliştii de la Europol.

Reacţia acestora vine după ce luni ministrul de Interne a postat pe Facebook un mesaj prilejuit de deschiderea circulaţiei pe Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda.

„Înţelegem deopotrivă frustrarea, dar şi dorinţa acestuia de a ajunge înapoi în poziţia pe care şi-o doreşte atât de mult, însă până atunci suntem obligaţi să îi reamintim că este ministrul de interne, iar infrastructura de la noi mai are pe inventar toalete în fundul curţii ascunse după cireş, unităţi de poliţie în prag de prăbuşire, fără apă curentă sau reţea de canalizare. Domnule Bode, între asumarea unor proiecte de infrastructură rutieră şi porci zburători, mai facem şi noi puţină treaba la MAI dacă tot avem acest portofoliu?”, au mai transmis sindicaliştii.

„Mă bucur că un proiect major de infrastructură, Lotul 2 din Autostrada Sebeş-Turda, este dat în trafic după un an 2020 în care s-au făcut paşi importanţi în implementarea lui. Am eliminat toate blocajele din calea acestui proiect şi i-am impregnat un ritm susţinut de realizare”, a scris pe Facebook Lucian Bode.

The post Europol, despre Bode: Nu a reuşit să treacă peste şocul psihologic din momentul remanierii appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code