Flux Stiri

Este fosta iubită a lui Elon Musk o comunistă convinsă? Fotografia care a generat discuții aprinse

  • Grimes, fosta parteneră a luI Elon Musk, s-a fotografiat când citea „Manifestul Partidului Comunist”.
  • Grimes spune că a vrut să îi „trolleze” pe paparazzi.
  • Elon Musk și Grimes s-au separat în urmă cu o lună.
  • Musk și Grimes au împreună un copil.

Fost iubită a lui Elon Musk s-a fografiat citind Manifestul Partidului Comunist. Fotografia a generat un val de discuții aprinse. Cântăreața Grimes nu s-a lăsat intimidată și a venit și cu explicația: a încercat doar să le dea un nou subiect paparazzilor.

Cântăreața – care s-a separat de miliardarul Elon Musk în urmă cu doar câteva săptămâni potrivit cuplului, a iscat discuții aprinse după ce s-a fotografiat citind Manifestul Partidului Comunist. O situație paradoxală, dacă ne uităm la conturile sale și la miliardele lui Musk!

Claire Boucher pe numele său real, artista a venit la câteva zile distanță și cu explicația – a fost doar o încercare de a-i trolla pe paparazzi care nu îi mai dau pace.

„Paparazi m-au urmărit la o ședință foto, așa că m-am gândit să le fac o farsă în cel mai tare mod posibil. Și a funcționat!”, a scris Grimes, pe Twitter.

Ea a postat pe contul de Twitter un titlu despre care a spus că a amuzat-o teribil. „Planul a funcționat”, a scris ea. „Sinceritate completă: încă locuiesc cu Elon Musk și nu sunt o comunistă”, a mai zis Grimes.

The post Este fosta iubită a lui Elon Musk o comunistă convinsă? Fotografia care a generat discuții aprinse appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews, am consemnat știrea
Marius Leontiuc

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)
Marius Leontiuc
absolvent WEB DESIGN Academia Britanică de Comunicare Iasi - absolvent COMUNICARE IN AFACERI Academia Britanica de Afaceri si Comunicare -absolvent JURNALISM EDITORIAL - London School University - 2019 inscris la echivalare diploma la Universitatea Politehnica Timisoara - admis la studii de licenta in Drept la Universitatea de Vest Timisoara, absolvent studii de proiectare, prezbiter in Biserica Protestanta Evanghelica, Android Developer pe Google Play și plugin developer la Oxwall, creator de teme Wordpress și Oxwall, operator Wordpress, Drupal, Oxwall, Osclass, Moodle, tehnologii HTML și PHP
http://www.leontiucmarius.wordpress.com/cv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code